Shtepia Botuese "Shkenca"

year of pub­li­ca­ti­onISBNauthor(s)title
1999978-99927-654-0-1Beqir MetaPolitika tatimore e shtetit shqiptar, 1925-1939
  ''978-99927-654-1-8Kumtesa: Simpoziumi III Kombetar i Gjeografise "Gjeomorfologjia e Aplikuar, Mjedisi dhe Turizmi Bregdetar ne Shqiperi": 16-18 tetor 1998, Tirane, ... Mevlan Kabo, Farudin Krutaj, Skender Sala]
  ''978-99927-654-5-6Josif PapagjoniKumti qe vjen nga trashegimia teatrore: Lidhje dhe keputje
  ''978-99927-654-7-0Shaban DemirajPrejardhja e shqiptarëve nën dritën e dëshmive të gjuhës shqipe