Botimpex

year of pub­li­ca­ti­onISBNauthor(s)title
1998978-99927-628-0-6Xhelal GjecoviShteti shqiptar dhe ceshtja e Kosoves
1999978-99927-628-3-7Zana K LitoShqiptarët në Greqi =: The Albanians in Greece: referat i përgatitur për Kuvendin e Katërt të "Shoqatës së Studimeve mbi Kombet, organizuar ... dhe Zbulime", 15-17 prill 1999
  ''978-99927-628-5-1Mehmet EleziKosova midis politikës dhe realpolitikës
  ''978-99927-628-6-8Xhelal GjeçoviLufta Nacionalçlirimtare në Shqipëri, 1939-1944
2000978-99927-628-7-5Ardian-Christian KycykuOkresi per buken e qiellit: Roman