Pennwell Corp

Other ISBN ranges for Pennwell Corp: Pennwell Corp (978-0-87814-...) · Pennwell Corp (978-5-671-...) · Pennwell Corp (978-99906-84-...) · Pennwell Corp (978-99937-644-...) · Pennwell Corp (978-99937-870-...) · Pennwell Corp (978-99949-67-...) · Pennwell Corp (978-99958-1-...) · Pennwell Corp (978-99970-53-...) · Pennwell Corp (978-99981-...) · Pennwell Corp (978-99992-...)

year of pub­li­ca­ti­onISBNauthor(s)title
1998978-99927-624-0-0Mitrush KuteliTregime te moçme shqiptare: Balada dhe rapsodi popullore të ritreguara për fëmijët e moshës së mesme dhe të rritur shkollore
2001978-99927-624-2-4Mitrush KuteliProze dhe vargje te zgjedhura
1990978-99927-624-5-5Larry AgenbroadMegafauna and Man: Discovery of Americas Heartland
1994978-99927-624-8-6Oil and Gas Journal Energy Databases Energy Statistics Sourcebook