Phoenix

Other ISBN ranges for Phoenix: Phoenix (978-2-87427-...) · Phoenix (978-90-6879-...) · Phoenix (978-963-7457-...) · Phoenix (978-975-6565-...) · Phoenix (978-9944-931-...) · Phoenix (978-99927-631-...)

year of pub­li­ca­ti­onISBNauthor(s)title
1998978-99927-607-0-3Tajar ZavalaniHistori e Shqipnis (Mendimi shqiptar)
  ''978-99927-607-3-4   ''Misioni i shekullit XX (Mendimi shqiptar)
  ''978-99927-607-4-1Gjergj ZhejiPupagjeli dhe shokët e tij: Novelë-përrallë
1992978-99927-607-8-9The Thames and Hudson Manual of Dyes and Fabrics