Faik Konica

year of pub­li­ca­ti­onISBNauthor(s)title
2003978-9951-06-034-9Hasan HasaniLeksikoni I Shkrimtareve Shqiptare 1501-2001
2008978-9951-06-201-5Musa JupolliSyte e tu kane ngjyren e te gjitha luleve
  ''978-9951-06-221-3Enver BytyçiRikthimi i Marti Ahtisaarit
  ''978-9951-06-225-1Jusuf BuxhoviKthesa Historike
2009978-9951-06-258-9   ''Kthesa Historike 2
  ''978-9951-06-282-4   ''Kthesa Historike 3
2010978-9951-06-300-5Bashkim Sh. KajtaziNdertimi i sistemit gjyqesor te pavarur ne Kosove
  ''978-9951-06-302-9Izber HotiOrientime dhe Qendrime Politike te Shqiptareve te Kosoves
2012978-9951-06-401-9Jusuf BuxhoviKongresi I Berlinit Dhe Lidhja Shiqptare 1878
2013978-9951-06-448-4Vehbi MiftariRugova
2013978-9951-06-460-6Jusuf BuxhoviJeniçeri I Fundit